Sokan kedvelik a tűztáncot

Különleges mutatványok
Különleges mutatványok

A tűzzsonglőröket mindenki szereti. Még azzal is képesek megbarátkoztatni a tüzet, aki egyébként fél tőle. Olyan egyedi mutatványokat végeznek el, ami garantáltan beleég mindenkinek az emlékezetébe.

Már csak azért is, mert ez a tűztánc előadás nem olyan, ahol a néző csak bambul és csodálkozik azon, hogy mit csinálnak előtte a zsonglőrök. A tűztánc ennél sokkal szórakoztatóbb, hiszen interaktív kikapcsolódásnak számít.

A show első 20 perce a felvezetéssel telik. Természetesen ez sem lesz unalmas, hiszen olyan látványelemekkel van teletűzdelve az előadás, amiről elsőre azt hihetnénk, hogy lehetetlen megcsinálni.

A tűztáncosok előtt azonban nincs lehetetlen, hiszen nemcsak táncoltatják a tüzet, hanem eleve együtt táncolnak vele. Ez a különleges harmónia egy olyan egészet alkot, amihez foghatót máshol nem nagyon lehet látni. A kicsiktől a nagyokig mindenki tehet egy próbát az egyszerűbb tűztánc mutatványokkal, amíg a show tart, hiszen az animátorok interaktív feladatokkal várják az érdeklődőket.