Az alga por segít a fellendülésben

Alga por
Alga por

Néha úgy érezhetjük, főként a téli időszak közeledésével, hogy kicsit bágyadtabbak és fáradékonyabbak vagyunk. Ez egy természetes reakció, ugyanis testünk alkalmazkodik a természethez és elkezd takarékos üzemmódba kapcsolni. Amennyiben nem akarjuk elfogadni ezt, néhány táplálék kiegészítő alga por használatával kicsit felturbózhatjuk az ételeinket.

Ezek a termékek rengeteg hasznos ásványi sót és vitamint, valamint még nem kevés aminosavat is tartalmaznak. Érdemes minél többet beszerezni belőlük, hiszen a rendszeres használat az, ami megfelelő hatást nyújt. Az alga por egy eléggé jellegzetes ízzel rendelkezik, így nem árt olyan ételekhez vagy italokhoz keverni, amelyek elnyomják azt. Általában zöld turmixok és saláták alapanyagaként szokták felhasználni.

Könnyen megrendelhető az alga por az internetről. Ennek nagy előnye, hogy a lábunkat sem kell kitegyük a lakásból, mégis házhoz érkezik a készítmény. Csupán néhány mozdulat és már várhatjuk is a futárt. Amint megérkezik, már gondolkodhatunk is rajta, hogy mibe fogjuk keverni.