Az útifű maghéj liszt a diéta kiegészítője

Egy új fogyókúrás program rajtjánál sorra húzzuk ki a bevásárlólistánkról a megszokott és talán pótolhatatlannak hitt konyhai alapanyagokat, de csüggedni nincs okunk. Az útifű maghéj liszt például nagyszerűen helyettesíti a sütésnél, mártások, szószok sűrítésénél használt búzalisztet.

Ez a gluténmentes, finomra őrölt lisztféle gazdag rosttartalmának és vízmegkötő képességének köszönhetően, egyszerre segíti az emésztést és fokozza a jóllakottságérzetet, így kiváló kiegészítője a diétás étrendnek. A fittpiac.hu internetes boltban a minőségi követelményeknek eleget tevő németországi gyártó, a Vita2you készítménye áll a vásárlók rendelkezésére. Ez az első osztályú termék sütemények alapanyagaként is remekül megállja a helyét, ugyanakkor zselésítő jellege révén, zselatin helyett is használható.

Az említett webshopban az útifű maghéj liszt alapanyaga, a többféle krónikus betegség leküzdésére, illetve a vérnyomás szabályozására és a vércukorszint alacsonyan tartására is javallott útifűmaghéj önmagában is kapható.