Boci mintával ellátott műtős sapka

Az egészségügyben végzett felelősségteljes munka komolyságát hivatottak oldani a személyzetnek készült vidám színes ruhák. A műtőről nem a felhőtlen boldogság jut az ember eszébe, de sokan elmosolyodnak egy bocis műtős sapka láttán.

Ezzel azonnal oldódik a feszültség és az asztalon fekvő személy egy kicsit fellélegzik. Hiába a magasszíntű orvosi tudás, ha a beteg tele van félelemmel, ami még inkább beteggé teszi. Természetesen nem a bocis vagy a dinós műtős sapka gyógyít meg, de a tapasztalat azt mutatja, hogy oldja a pillanatnyi feszültséget, hiszen mosolyt csal sokak arcára, még ezekben a nehéz pillanatokban is. A jól mosható és fertőtleníthető műtős sapka pamutból készül, jó nedvszívó képességgel, ami biztosítja, hogy akár több órán át is kényelmes viselet legyen a fejen. Külön vasalást nem igényel, hiszen a pamut szövése olyan, hogy a mosás után kirúgja magát és nem lesz gyűrött.

Különféle színben, illetve vidám mintákkal ellátott változatban kapható. A nagyság a kötözés által szabályozható, hiszen úgy működik, mint egy hátul megköthető kendő.