Budapesten bármelyik kerületben igényelhető konténer

Konténerek többféle méretben
Konténerek többféle méretben

Az építkezések, bontások során keletkező építési törmelék elszállítását minden esetben érdemes szakemberekre bízni, mert az elhelyezésükre szigorú törvényi előírások vonatkoznak. Cégünknél konténer rendelés: az összes kerület Budapesten és egyes Pest környéki településeken megoldható.

Elszállítjuk a sittet, mindenféle bontott anyagot, a zöldhulladékot is, de szükség esetén vállaljuk homok, sóder, termőföld, kavics, trágyás föld szállítását is.

A konténer rendelés: az összes kerület Budapesten kivitelezhető, de előtte mindenképpen egyeztessen telefonos elérhetőségeinken a kollégánkkal, ahol megbeszélik a részleteket és az árakat. Ezután a sofőrünk elviszi az üres konténert a megbeszélt időpontban, a kért helyszínre, amikor pedig megtelt, akkor a legrövidebb idő alatt biztosítjuk a cseréjét, hogy a munka zökkenőmentes lehessen.

Amikor szükséges a konténer rendelés: az összes kerület Budapesten és több környező városban vállaljuk a hulladék elszállítását. A részletekről érdeklődjön a weboldalunkon található telefonszámokon, mert az ár kerületenként eltérő!