nem hivatalos oldal

Budapesten bármelyik kerületben igényelhető konténer

A tartalom nem érhető el.
Kérem engedélyezze a cookie-k használatát az "Elfogadom" gombra kattintva a banneren.
Konténerek többféle méretben

Konténerek többféle méretben

Az építkezések, bontások során keletkező építési törmelék elszállítását minden esetben érdemes szakemberekre bízni, mert az elhelyezésükre szigorú törvényi előírások vonatkoznak. Cégünknél konténer rendelés: az összes kerület Budapesten és egyes Pest környéki településeken megoldható.

Elszállítjuk a sittet, mindenféle bontott anyagot, a zöldhulladékot is, de szükség esetén vállaljuk homok, sóder, termőföld, kavics, trágyás föld szállítását is.

A konténer rendelés: az összes kerület Budapesten kivitelezhető, de előtte mindenképpen egyeztessen telefonos elérhetőségeinken a kollégánkkal, ahol megbeszélik a részleteket és az árakat. Ezután a sofőrünk elviszi az üres konténert a megbeszélt időpontban, a kért helyszínre, amikor pedig megtelt, akkor a legrövidebb idő alatt biztosítjuk a cseréjét, hogy a munka zökkenőmentes lehessen.

Amikor szükséges a konténer rendelés: az összes kerület Budapesten és több környező városban vállaljuk a hulladék elszállítását. A részletekről érdeklődjön a weboldalunkon található telefonszámokon, mert az ár kerületenként eltérő!