Mellfelvarrás a feszes mellekért

Mellfelvarras
Mellfelvarrás

Amikor bizonyos okoknál fogva egy nő mellei megereszkednek és jó minőségű melltartóval sem igazán tudja megoldani a problémát, más lehetőség után néz. Egyik elfogadható variáns a mellfelvarrás, csak arra kell vigyázni, hogy igazán jó orvossal végeztessék el ezt a műtétet. Ha Ön is ebben gondolkozik, akkor keresse fel mihamarabb a gillplasztika.hu weboldalon megismerhető doktor urat!

Dr. Gill Endre plasztikai sebész szakszerű munkája nyomán újra feszesek lesznek a mellei és elfelejtheti azt az időszakot, amikor a testét takargatva, csak bő ruhákban járt.

Természetesen, mint minden műtét, ez a beavatkozás sem kellemes a páciensnek, de amint átesik rajta, az eredmény kárpótolni fogja mindenért. A rendelő Budapesten, a Szilágyi Erzsébet fasor 107. szám alatt található.

Ide látogasson el egy előzetes, telefonon történő bejelentkezés után, hogy a mellfelvarrás folyamatát a szakorvossal megbeszélhesse! Az operáció áráról tájékozódhat a honlapon. Ne halogassa a probléma megoldását, mert később még rosszabb lesz!