Burkolatszintező ék a kívánt mennyiségben

A stílusos felületek kiképzésében kiemelt jelentőséggel bír a hidegburkolás. A különféle anyagokból készült csempelapok magas ellenálló képességgel rendelkeznek, valamint nagyon esztétikusak. Hatásukat akkor tudják jól kifejteni, ha egymáshoz viszonyított helyzetük egyforma, tehát a teljes felszín egyenletes. A burkolatszintező ék által jó esély van arra, hogy ez a feltétel kialakuljon.

A gyakran nagyméretű és vékony lapok, néha gyártási hibákból adódóan, máskor pedig egyszerűen a lehelyezést követő anyagmozgások miatt, jobban kiemelkedhetnek egymáshoz képest. A csempeszintező rendszerek pontosan ezt hivatottak megakadályozni. A burkolatszintező ék alkalmazása könnyű és kezdő barkácsolóknak is ajánlott.

A TLS saját fejlesztésű és gyártású termékei kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, aminek hála, legalább 25 alkalommal újra bevethetőek. A burkolatszintező ék a talpakkal együtt alkot egy teljes rendszert. Többféle darabszámban rendelhetőek meg a csomagok, így mindig az adott igényekhez igazítható a beszerzés mértéke. A megtérülés garantáltan nem marad el.