Egy tuti karácsonyi ajándék nőknek: egy ékszeres doboz

XPékszer
XPékszer

Webáruházunkból nemcsak különféle szebbnél szebb ékszerek, hanem az ezekhez való dísztasakok is kaphatóak. A tíz darabos csomagok átlátszó anyagból készültek, különféle alapszínűek és arany, valamint ezüst mintával nyomottak. A több darabos csomag egy kattintással itt megvásárolható.

A tasakokba többféle kisebb ékszer is elfér, amelyeket külön becsomagolni már nem szükséges. Majdnem minden nálunk vásárolt ékszer elhelyezhető a tasakokban. Hiszen még a hosszabb nyakláncok, vagy rózsafüzérek is elférnek bennük, a gyűrűkről és a fülbevalókról nem is beszélve.

Emellett arany rózsaszál díszdobozban is kapható. A rózsaszál mellé valamilyen ékszer is elfér és így együtt nagyon szép ajándékcsomag állítható össze. Mindez webáruházunkban megtekinthető és szintén itt megvásárolható.

Mivel a rózsaszálat nagyon szép díszdobozzal együtt árusítjuk igen kedvező árban, mellé bármilyen ékszer választható, és itt megvásárolható. A díszdobozt, egy vele megegyező stílusú papírzacskóval szállítjuk, így Önnek csak a megfelelő szuvenír megtalálására kell koncentrálnia.