Az amigurumi minták kreatív világa

Amigurumi minták
Amigurumi minták

Szeretne valami új technikát tanulni a színes fonalak felhasználására? Akkor az amigurumi minták érdekes elfoglaltságot biztosíthatnak, ugyanis ezek megvalósítása horgolás és kötés ismereteket is megkívánnak, ráadásul nagyon aranyos figurák készülhetnek általuk.

Ha még gyerkőc is van a családban vagy a baráti körben, akkor különösen jó hasznát veheti az elkészült daraboknak, hiszen az amigurumi minták között olyan aranyos állatok és mesefigurák is megtalálhatóak, amelyek minden kicsi tetszését elnyerik.

Nézzen be a www.fonalparadicsom.hu weboldalra, tudjon meg minden fontos részletet ezen technikáról és ha tetszik a dolog, akkor itt minden szükséges alapanyagot és kézikönyvet beszerezhet! Száz meg száz különféle színű és anyagú fonal, horgoló- kötőtű, tű, cérna és töltőanyag is megtalálható, így egy körültekintő bevásárlás után nem lesz akadálya az amigurumi minták megvalósításának, ráadásul ezentúl Ön lehet a kisgyermekek legjobb barátja, aki sajátkészítésű játékaival varázsolja el őket.