Ellenállnak a környezeti feltételeknek a gurulós állványok

gurulós állványok
Gurulós állványok

Néha a munkavállalóknak váratlanul szükségessé válik a magasban dolgozni, ezért fontos megtalálni a legoptimálisabb megoldást a hozzáférés biztosítására. A gurulós állványok egyszerű összeszerelési sémával rendelkeznek, de a működés és a hordozhatóság megkönnyítése érdekében, külön részenként kell telepíteni.

Legtöbbjük alumíniumból készül, kiváló szilárdságú és ellenálló a mechanikai sérülésekkel szemben, ugyanakkor rekord alacsony súlyúak, mivel a legmagasabb modell tömege sem haladja meg a 280 kg-ot. Ugyanakkor kiváló magasságot képesek biztosítani, lehetővé téve a szerkezetek szakaszok szerinti összeszerelését, 2,25 és 11,05 méter magasságon belül.

Ennek a sokoldalúságnak köszönhetően, a gurulós állványok bérlése tökéletes megoldás például a világítótestek, kábelek és egyéb kommunikációs eszközök felszerelése és javítása során, illetve a szellőztető és légkondicionáló berendezések szervizelése közben. Mindezt szem előtt tartva, az alumínium gurulós állványok bérlése nagy segítség lesz minden építkezésen dolgozó személynek.