Minden korosztályt lenyűgöz a gyulai gyógyfürdő

A gyulai gyógyfürdő
A gyulai gyógyfürdő

Kikapcsolódást és pihenést keres az egész családnak? Magyarország egyik legszebb látnivalója, a gyulai gyógyfürdő, az egykori Almásy-kastély 8,5 hektáros parkjában épült fel, amely mára természetvédelmi terület lett. Az objektum 19 medencével rendelkezik, és négycsillagos besorolást kapott a Magyar Fürdőszövetségtől, így a legmagasabb kategóriájú strand és termálfürdőjeként tartják számon.

A gyógyvíz, amelynek hőmérséklete 72 Celsius fok felett van, és 2006 méter mélyről ered, azonkívül, hogy nyugtató hatású, kiváló eredményeket mutat fel az izom- és csontrendszer megbetegedéseinek kezelésében, segít a krónikus idegrendszeri problémákon, a gyulladásos nőgyógyászati ​​betegségeken, továbbá ideális a balesetek és a műtétek utáni rehabilitációs programokhoz.

A gyulai gyógyfürdő vize lúgos hidrogén-karbonát-kloridot tartalmaz. A magas ásványi anyag tartalom a víz színét barnás színűvé változtatja. A wellness központ különféle masszázsokat kínál. A klasszikus típusok mellett, számos ázsiai masszázs is kipróbálható. Ezeket minden esetben szakemberek végzik, de számos látogatót meglepett már a kiváló minőség az alacsony árak ellenére.

Tehát egy pihentető merülés után a gyulai gyógyfürdőben masszázst is igénybe vehet. Így gyorsan elfelejtheti a munkahelyi stresszt és a mindennapi problémákat. Ha pedig szeretné élvezni a természet csendjét, sétáljon egyet a gyulai gyógyfürdő parkjában! Természetesen lehetőség van arra is, hogy egy kicsit közelebbről felfedezze a várat és a környező látványosságokat.