Előnyomtatott papír oklevelekhez és meghívókhoz

előnyomtatott papír
Előnyomtatott papír

Olyan papírt keres, ami már előnyomtatott? Szeretne kiváló minőségű termékeket vásárolni? Ha nincs ideje könyvesboltokban, szupermarketekben vásárolni, de szeretne minden irodai eszközt egy helyről, online megrendelni, akkor áruházunk lesz a legjobb megoldás erre.

Cégünk széles kínálatában az írószerek és irodai eszközök mellett, az előnyomtatott papír is megtalálható, méghozzá nagyon kedvező áron. Az előnyomtatott papír különleges alkalmakra való, akár személyes üzenetekhez, akár meghívóhoz vagy oklevelekhez. A mintás szegéllyel ellátott előnyomtatott papír csak egyik a meglévő modellek közül, ugyanis választható márványos vagy viaszpecsétes változatban is.

Tekintse meg az általunk forgalmazottakat és rendelje meg úgy, hogy a célnak megfelelőek legyenek! Más típusú papírjaink is vannak: vékonyak, vastagok, nyomtatáshoz alkalmasak, újrahasznosítottak, simák, mintázottak, flipcharthoz valók, A4 és A3 típusok. Bővebb tájékoztatást és a teljes terméklistát honlapunkon kap, kattintson ránk bármikor!