Hair transplant a hölgyek örömére

Hair transplant

Bár a kopaszodás inkább a férfiakat sújtja, természetesen vannak olyan hölgyek is, akik érintettek ebben a problémában. Nekik különösen nagy gondot okoz a hajhullás, hiszen a legtöbben dús frizurára vágynának.

A modern orvostudomány már segítséget tud nyújtani a Hair transplant útján, tehát érdemes informálódni erről a lehetőségről. Semmi akadálya sincs annak, hogy átültetésre kerüljenek a hajszálak. A többségük életben marad és növekedni kezd. Ez azt jelenti, hogy búcsút lehet mondani a kopaszodás okozta kellemetlenségeknek.

Nem kell a fájdalom miatt sem szenvedni, hiszen a Hair transplant kíméletesen elvégezhető. Az orvosok adnak egy érzéstelenítő injekciót, tehát a hölgyek remek bánásmódban részesülnek. Nem fogják megbánni, hogy a műtét mellett döntöttek. Utána nyugodtan hazamehetnek a lábadozás érdekében. Sebhelyek sem fognak maradni a fejbőrön.

A Hair transplant eredménye a szép, dús hajkorona lesz, tehát érdemes belevágni a kezelésbe. Az ár attól függ, hogy hány graftot kell átültetni az egyik helyről a másikra.