Hasznos társ a hőálló tömítés

Hőálló tömítés

A lakás körül mindig akad némi tennivaló. A különféle szerelések az idők folyamán veszítenek a tartásukból és ilyenkor aztán minél hamarabb ki kell javítani a fellépő hibákat, ha nem akarjuk, hogy azok fokozódjanak. A fizikai erők több esetben is éreztetik a hatásukat. Ha egy bojlerről, kazánról, kályháról van szó, akkor nem kérdés, hogy szükség esetén csakis a hőálló tömítés jöhet szóba.

A készítmény kifejezetten úgy lett megtervezve, hogy a nagyobb forróságnak is ellenálljon. Mielőtt felvitelre kerülne a hőálló tömítés, nem árt, ha a területet megfelelően megtisztítjuk minden szennyeződéstől. A benedvesítés segíti a tapadást. A készítmény a száradást követően egyben marad és nem reped meg.

A különféle füstcsövek esetén kifejezetten jól jön, ha van kéznél egy hőálló tömítés, hiszen a gáznemű anyagok gyorsan megtalálják a legapróbb még szabad szemmel láthatatlan réseket is. Akár szakmabeliek vagyunk, akár ezermesterek, amikor a tűzzel van dolgunk, a hőálló tömítés olyan társ, amit jobb magunk mellett tudnunk.