A ragasztórúd különféle típusa ismert

Ragasztórúd

Ez a termék a ragasztópisztolyba való, illetve annak elmaradhatatlan része. A ragasztórúd színtelen és univerzálisan alkalmazható különféle anyagok ragasztására. Leginkább bőr, textil, fa, gumi és hasonló anyagoknál alkalmazzák. Az alapanyagát tekintve keratin alapú.

A hajragasztáshoz, a hő illesztéses hajhosszabbításhoz, valamint a mikro gyűrűzéshez és a póthaj végének rögzítéséhez is ajánlott. Azonban érdemes tudni, hogy ezekre a feladatokra nem minden a ragasztórúd alkalmas. A hagyományos barkácsboltokban megvásárolható termékek nem arra valók.

Mivel az összetételük, az olvadáspontjuk, a szilárdságuk és az oldhatóságuk kifejezetten a haj rögzítéséhez lett kifejlesztve, szóval nagyban különbözik a porcelán vagy üveg, esetleg fa illesztéséhez. A ragasztórúd és egy hozzávaló pisztoly segítségével, a haj tövéhez rögzíthető a hosszabbításhoz, dúsításhoz használni kívánt tincsek. Az interneten utánajárhat, hogy melyik variációval tudja ezt megtenni. Olvasson jól utána és döntsön belátása szerint!