Hódít a fényes és a matt Trinát zománcfesték

Trinát zománcfesték
Trinát zománcfesték

A Trinát az egyik legkeresettebb és legkedveltebb a festékmárkák közül. Kiváló matt és fényes zománcfestéket készít, amit webáruházunkból is bármikor megrendelhet. A Trinát zománcfesték nagy előnye, hogy nemcsak a fémes felületeket lehet vele lekezelni, hanem a fát is. Ha fára használja, akkor néhány alapvető feladatot még el kell végezzen előtte.

Fordítson nagy figyelmet a fa védelmére, univerzális vagy oldószermentes faanyag védőszerrel kenje be festés előtt! A pórusokat is be kell tömni, ehhez való a lenolaj. A felületi egyenetlenségek elsimítása, majd az alapozás után jöhet végül a Trinát zománcfesték felvitele. A kezelendő felülettől függően, vásárolhat 0,25 vagy épp 5 literes kiszerelést belőle.

A fényes és matt Trinát zománcfesték egyaránt többféle színben kapható. Alkalmazható padokra, régi ablakokra, ajtókra vagy falécekből készült kerítésre, kapura. Tartósságra számíthat a kerti fabútorok lekenésekor is. A teljes száradási idő általában 2 nap, ezért javasoljuk, hogy az időjárási viszontagságoktól védje meg a lefestett tárgyakat!