Angol szintfelmérő kényelmesen, otthonról

angol szintfelmérő
Angol szintfelmérő

Az online világ elterjedésének köszönhetően ma már számtalan dolgot tudunk kényelmesen, otthonról elvégezni. Példának okáért, az angol szintfelmérő tesztje szintén idesorolható, ami 8 nehézségi szintben érhető el a BeHappy nyelviskolában. Ezek az alap 1-2, a középhaladó 1-2, a középfokú, a haladó 1-2 és az üzleti nyelv.

A választás minden esetben a tesztet kitöltőre van bízva, hiszen valamennyire mindenki tisztában van azzal, hogy milyen szinten áll, így ez alapján érdemes kiválasztani. Az angol szintfelmérő arra jó, hogy megmutassa a szókincsbeli, a nyelvtani és a szövegértési készségeket és adjon egy alapot az iskolában tanító tanároknak, hogy kit hová soroljanak be.

Minden beküldött angol szintfelmérő a kitöltés után kiértékelésre kerül valamelyik magasan képzett oktató által, majd az iskola megkeresi a kitöltőt az előzőleg megadott elérhetőségének valamelyikén. Ekkor sor kerül egy rövid tájékoztatóra a további lehetőségekről, árakról és az igencsak rendhagyónak számító, ám roppant eredményes oktatási módszerről.