Időtálló, minőségi betonfesték

Betonfesték
Betonfesték

Bár sokan azt hiszik, csak az aszfalt felfestésére kell speciális anyagot használni, de azért jóval több területen szokták alkalmazni. A speciális anyagokkal sűrített, gumisabb betonfesték szerepe nemcsak a láthatóság, hanem a tartósság is.

Gyakran használják zónák, szektorok, útvonalak jelölésére raktárakban, gyárakban, műhelyekben. A betonfesték segítségével készült jelek megmutatják, hogy hol gyűjthető össze például egy rendelés, vagy merre közlekedik a villásrakodó.

A minőségi termék a szaniter egységekben is jelölheti a várakozó határait. A kereskedelemben még a medence aljának lekenésére alkalmas betonfesték is kapható, ami a nyálkásodásra is ellenállóbb, mit más általános termék.

A Festékaréna internetes áruháza rengeteg alternatívát kínál a betonfesték terén is, így mindenképp érdemes szétnézni itt, mielőtt vásárlásra adná a fejét. Az online boltokban ugyanis gyakori az árengedmény, így jobb esetben még spórolni is fog. Használja ki Ön is az ilyen ajánlatokat akkor is, ha más festékeket, kötőanyagokat keres!