nem hivatalos oldal

Milyen a jó tanácsadó?

A tartalom nem érhető el.
Kérem engedélyezze a cookie-k használatát az "Elfogadom" gombra kattintva a banneren.
Jól jön egy tanácsadó

Jól jön egy tanácsadó

Sokszor eljutunk arra a pontra, amikor külső segítségre van szükség az életünkben. Ezekben a kényes pillanatokban talán egy coacher közbenjárására kell támaszkodnunk.

Kit nevezünk jó tanácsadó szakembernek? A végleges döntés előtt járjunk pár kört, nehogy tapasztalattal nem rendelkező emberek karmai közé essünk. Ma már szinte mindenkinek van saját internetes oldala, ahol a bemutatkozás mellett megtalálhatóak az eddigi munkái és azoknak a véleménye, akik dolgoztak vele.

Figyeljük meg az életkorát, amennyiben nagyon fiatal személlyel állunk szemben, fogadjuk el, hogy kevesebb tapasztalattal rendelkezik. Pozitív hatással bír, ha a tréner a saját életében is megállja a helyét, vagyis egészségesen étkezik és rendszeresen sportol, szóval kiegyensúlyozott. Amennyiben jól választjuk a tanácsadót, biztos sikereket várhatunk el.

Nemcsak rövidtávú változásokat, hanem a jövőnket érintő fejlődést is irányítani fogja, amíg meg nem tanuljuk a kezünkbe venni az életünket. Ne féljünk segítséget kérni, hogy később szabadok legyünk.