A kárpittisztítás házilag könnyen megoldható

Kárpittisztítás
Kárpittisztítás

Hiába a szép bútor, ha az évek alatt lassan belepik a különféle foltok. Márpedig az élet hozza a maga foltjait. Takarítógépeink bérlésével a kárpittisztítás házilag is megoldható. Nálunk nemcsak a gépek bérelhetők, hanem tisztítószert is adunk melléjük, hiszen ezzel még hatékonyabban eltávolíthatóak lesznek a foltok.

Gépeink a kárpitok mellett szőnyegeket is tisztítanak. Így egy bérléssel a kárpittisztítás házilag teljes egészében elvégezhető. A huszonnégy órás bérleti idő alatt, jó szervezéssel sok minden elvégezhető, sőt, akár két család is tisztára varázsolhatja elpiszkolódott bútorait és szőnyegeit.

Munkatársunk minimális díj ellenében kiszállítja a gépet és a helyszínen elmondja a használati tudnivalókat. Így azonnal megkezdhető a kárpittisztítás házilag.

Amennyiben valami miatt a gép leáll, a bérlőnek kötelessége azonnal munkatársunk felé ezt jelezni, hogy egy új gépet vigyünk ki. Ezzel folytatni lehet a munkát, hiszen a bérleti idő még tart. Irodák, lakások, nyaralók is tisztíthatóak berendezéseinkkel.