Tolató és fedélzeti kamerák autóba

Fedélzeti kamera autóba
Fedélzeti kamera autóba

Egy autó már akkor fel van szerelve a hasznos és alapvető dolgokkal, amikor megvesszük. Ezen felül még kiegészíthetjük olyanokkal, amelyek a mi kényelmünket és biztonságunkat szolgálják, vagy olyanokkal is, amik csak díszítő elemekként lesznek az autóban. A tolató és fedélzeti kamera autóba szerelve akár 170 fokos látószögű képet készítve megkönnyíti a sofőrök feladatát.

Ezek a kamerák alacsony fényérzékelő szenzorral van ellátva, így jó minőségű felvételeket tudnak készíteni az éjszaka folyamán is. Mindenki kiválaszthatja, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezzen a kamera, hány megapixeles legyen, milyen legyen a kijelzője, és még további paramétereket is.

Az egyes kamerák különböző funkciókkal rendelkeznek, például WiFi funkció, beépített GPS és mikrofon, rejtett mód, így mindenki megtalálhatja a számára szükséges darabot. A fedélzeti kamera autóba helyezve nem lesz nagyon feltűnő, fekete színének köszönhetően, valamint bármilyen autóhoz illő lesz. Vásároljon Ön is fedélzeti és tolató kamerát az autójába!