Kerékpáros sisak gyerekeknek és felnőtteknek

Kerekparos sisak
Kerékpáros sisak

Sportolás közben gondolnunk kell a biztonságra is. Mivel a biciklizés különösen veszélyes is lehet, ezért elengedhetetlen a kerékpáros sisak használata. A megvásárlására a Bike Discount weboldalán lehet sort keríteni.

Itt felnőtteknek, illetve gyerekeknek való változatban is szóba jöhet a beszerzés. A vevők számos méret közül válogathatnak. A rendelés leadása előtt érdemes megmérni a fej körméretét. Így senkit sem érnek kellemetlen meglepetések a kerékpáros sisak megérkezését követően.

Az Easy-Lock rögzítésnek köszönhetően, nem kell tartani az elmozdulástól. A napellenző gondoskodik arról, hogy a fény senkinek ne zavarja a szemét. Így könnyebben megelőzhetőek a balesetek.

Borulás esetén nem kell annyira tartani a fejsérülésektől, hiszen a kerékpáros sisak véd a nagy ütődésektől. Ennek tükrében nagyszerű befektetést jelent a megvásárlása, ami már körülbelül 6 ezer forinttól kezdődően lehetséges. Akkor sincsen probléma, ha valaki versenyzéshez való sisakot szeretne venni, mert most erre is lehetősége nyílik.