A kerítés lehet PVC is

Kerítés

Rengetegen, amikor meg szeretnék találni a tökéletes kerítést, amivel körbe tudnák venni a telküket, bele sem gondolnak, hogy egy mennyire változatos világba akarnak betekintést nyerni. Ugyanis a megszokottnak mondható drót, kő, fa, beton, vas mellett ott van a műanyagból készült kerítés, amelyik a modern kor egyik igen egyedülálló találmánya, alkotása.

Ennél nem kell tartani attól, hogy ha műanyagból van, akkor nem lesz ellenálló, csúnyán fog kinézni. Ez már csak azért sem állja meg a helyét, mert ez a fajta kerítés nagy ellenállású edzett műanyagból, UV-sugárzásnak ellenálló, nem fakuló kerítéselemekből áll. Természetesen a teljes siker érdekében a vásárló egy jó minőségű terméket kell megvegyen, ellenkező esetben ugyanis a fent leírtak valóssággá válhatnak.

A kerítés gyártási folyamatánál a szakértők nagy figyelmet szentelnek annak, hogy környezetbarát legyen a végtermék, ezért általában maximálisan újrahasznosított PVC-ből készül. A kerítés extrudálással jön létre, nagyjából 200 Celsius-fokon. A nagy nyomáson a PVC képlékennyé válik és a szerszámfejen átpréselve felveszi a kívánt formát.