Könnyen bővíthető vincseszter

Egy terrabájtos merevlemez

Szinte határtalan adatmennyiséggel tudjuk ellátni a rendszerünkhöz szükséges szervereket. Minél nagyobb egy vállalkozás, annál több felhasználója van és ez jelentős adatmennyiséget jelent.

Egy asztali gépen belül, önmagában egy vincseszter is elég lehet az adatok tárolására, hiszen ezek is rendelkezhetnek több Terra tároló hellyel. Azonban az adatokat egy hálózaton belül meg kell osztani számos felhasználóval, ilyenkor nem lesz elég az asztali PC. A szerverek kapacitása külön, erre a célra kialakított adattárolókkal lehetséges, amibe több vincseszter is helyet kap.

A Dell PowerVault modellje 15 darab 500 GB merevlemez kezelésére is alkalmas egyszerre. Ez hatalmas tárhelyet jelent. Legyen szó akármilyen adatról, egyszerűen hozzáférhető lesz mindenkinek, aki a hálózatot használja.

Persze ez csak akkor lehetséges, hogyha megvan hozzá a megfelelő jogosultsága. Ezeket az adatokat a rendszergazdák különféle módon csoportosíthatják, így kizárható az illetéktelen hozzáférés. A vincseszter könnyen cserélhető, hogyha egy nagyobbra lenne szükség.