La Roche Posay Lipikar Baume könnyű textúrával

Tanulmányok kimutatták, hogy a bőrünknek azok a leghatékonyabb termékek, amelyek lipid összetétele leginkább megegyezik a bőrünk saját lipid összetételével, ami 1:2:1 arányban ceramidokat, koleszterint és zsírsavakat tartalmaz.

Alkalmazza helyileg a La Roche Posay Lipikar Baume krémet naponta egyszer az arcára és a testére, ezzel biztosítja a bőrének hasznos hidratáló anyagokat! A zuhanyozás okozta erős szárazság csökkentésére használjon egy kíméletes lipidpótló terméket, például a Lipikar Syndet AP+-t.

A nap folyamán a viszketés és a szárazság csillapítására pedig a Lipikar Stick AP+ lesz a segítségére, aminek bár a szerkezete meglehetősen szilárd, nagyon könnyen eloszlatható a bőrön. Sőt, sűrű szerkezete ellenére, nagyon gyorsan felszívódik és soha nem hagy ragacsos érzést.

A La Roche Posay Lipikar Baume összetevőinek listáján a termálvíz, a száraz bőrbarát shea vaj, a glicerin, a dimetikon és a niacinamid is szerepel. A niacinamid az utóbbi idők egyik legkedveltebb összetevő, ezért a La Roche Posay Lipikar Baume sem nélkülözheti.