A Makita világszínvonalú gyártó

Makita

A barkácsgépek és kerti kisgépek piacán számos világmárka is képviselteti magát kiváló minőségű és megbízhatóságú termékeikkel. A Makita egyike a japán csúcstechnológiát képviselő gyártók közül. Termékei valóban a precíz, kiforrott japán mérnöki zsenialitás remekei, ezért nem véletlen, hogy szemben a konkurens gyártók 1+1 évre terjedő garanciájával szemben, a Makita 3 év teljes körű garanciát vállal barkácsgépeire.

A minőség és megbízhatóság terén nem ismer kompromisszumot. A Makita termékei nagy számban találhatóak meg kisipari felhasználás terén is, hiszen erős, strapabíró motorokkal rendelkeznek, ugyanakkor könnyű és kényelmes használatot biztosítanak. A márka használói presztízsként élik meg a termékeik birtoklását. A Makita alkatrész ellátása is igen széleskörű.

Számos forgalmazó van a piacon, akik teljes körű szolgáltatást nyújtanak, vagyis az értékesítés és szerviz is a profiljukba tartozik. A cvgshop.hu weboldalon márka specifikusan van lehetőség különböző alkatrészek keresésére és megvásárlására. Látogassa meg és győződjön meg a széles választékról!