Megoldható az egyszerű költöztetés külföldre

Költöztetés külföldre
Költöztetés külföldre

A modern világban, és főként az Európai Unióban, a határok már nem igazán jelentenek akadályt, ha el szeretnénk menni, vagy éppen át akarunk települni egy másik országba. Csupán annyi a dolgunk, hogy elmegyünk, kinézünk egy jó ingatlant, megvásároljuk azt, és már meg is történhet a költöztetés külföldre, csupán pár nap elteltével. Mivel azonban gyakran nem kevés kilométerről van szó, és igyekszünk mindent egyszerre elvinni, ezért nem árt igazi profikra bízni a feladatot. Egy neves és megbízható cég felfogadása sokkal inkább jövedelmező, mintsem saját szakállunkra megpróbálkozni vagy árukapcsolásos módszer mellett dönteni. Miért bonyolult a költöztetés külföldre?

Első sorban azért, mert határokon kell keresztülmenni, és a nagy távolság valamint a változó útviszonyok megterhelőek lehetnek a berendezésekre. Ha el akarjuk kerülni, hogy a költöztetés külföldre veszteséggel záruljon, például egy vagy több antik, drága berendezés összetörése vagy megsérülése nélkül, akkor olyan szállítóeszközt kell választani, ami kifejezetten erre a célra van kifejlesztve.

A Frankó cég rendelkezik ezekkel, továbbá kellő tapasztalattal is. Ha őket választjuk, akkor a biztosak lehetünk abban, hogy a költöztetés külföldre sérülés és gond nélkül fog lezajlani. A hatásos rögzítés, még nem mindig elég, mert a raktér is speciális módon kell kialakítva legyen, hogy minél kisebb legyen az esély a sérülésekre. Mindemellett a vállalkozás még rendelkezik csomagolóeszközökkel és olyan szakemberekkel, akik vállalják a nagyobb berendezések szét valamint összeszerelését. Nekünk csupán annyi a feladatunk, hogy megmutatjuk mit hova helyezzenek, és úgy fog történni.

A precíz költöztetés külföldre egyáltalán nem lehetetlen, csak alaposan körül kell nézni és kiválasztani azt a céget, amelyik a számunkra megfelelő ajánlattal rendelkezik. Történjen Frankó módon a költözés, és akkor minden bútordarab egyben fog megérkezni, de ha nem vagyunk biztosak ebben, akkor kérjünk garanciát és mindenképpen kárpótolva leszünk az esetleges károkért! Ne bízzunk semmit a véletlenre!