Mindig kell a szagtalanító!

Szagtalanító

Vannak olyan helyek a ház körül, ahol a hulladékokat tartjuk és bizony néha ezek a helyek különösen büdösek, ami ellen tennünk kell valamit. Először is a hulladékok mielőbbi elszállításával, a szeméttárolók, kukák mosásával, valamint egy szagtalanító alkalmazása által.

Az a legjobb választás, hogyha az adott szagtalanító teljesen vegyszermentes. A Bioforce C-5 Odor Neutralizer készítmény pontosan ilyen és a bioforce.hu webáruházból szerezhető be. Ez egy természetes botanikai termék, ami semlegesíti a különféle szerves anyagok bomlásából származó kellemetlen szagokat.

Alkalmazható háztartási hulladékon, állati eredetű vagy zöldhulladékon, szeméttárolókban, kukákban, szerves trágyán, de folyékony közegben ugyanúgy. Azonnali szag-megkötést, illetve hosszantartó megelőző hatást biztosít, mivel vegyszermentes, egyáltalán nem veszélyes a használata. A szagtalanító összetételéről, használati útmutatójáról mindent elolvashat a webshop oldalán, ahonnan pár egyszerű lépéssel meg is tudja rendelni.