Monopoly Teljeskörű Bankolás az élethű játékélményért

Monopoly Teljeskörű Bankolás
Monopoly Teljeskörű Bankolás

A technológia fejlődése a játékok világát sem hagyja érintetlenül. Gondoljuk csak a Monopoly Teljeskörű Bankolás kiadására, ami már nélkülözi az előző verziókból jól ismert bankjegyeket és a bankár szerepkört is. Ebben már egy kis elektromos bank tartja számon, hogy kinek mennyi pénze és ingatlana van, illetve a piaci árakat is.

Ennek köszönhetően többé nem kell számolgatni a pénzt, nem kell aggódni, hogy nincs elég bankjegy és attól sem kell tartani, hogy tönkremennek. Az elektromos bank egy gombnyomásra megmondja, hogy mennyi van a számlánkon és a vásárlás/bérlés is ugyanilyen egyszerűen lebonyolítható.

Ez persze csak izgalmasabbá és életszerűbbé teszi a játékot, tehát nem véletlen, hogy egyre többen keresik a Monopoly Teljeskörű Bankolás nevű változatát. Amennyiben Ön is szívesen beszerezné, akkor látogasson el a jatekotthon.hu oldalra, ahol a 32 féle kiadás között a Monopoly Teljeskörű Bankolás is helyett kapott! Itt bármikor megrendelheti és pár napon belül már szervezhet is egy jó kis estét a családdal, barátokkal.