Műszőrme nemcsak állatbarátoknak

Ki ne álmodozott volna egy földig érő bundáról? Ez a ruházati cikk évszázadok óta a hölgyek egzisztenciáját hangsúlyozza. A műszőrme nyújtotta lehetőségeknek hála, manapság már nemcsak a felsőbb társadalmi rétegek képviselői engedhetik meg maguknak ezt a luxusnak számító terméket. Az ilyen anyag ráadásul a természetes társával ellentétben nem károsítja a környezetet, megfizethető és a modern technológiának köszönhetően, nem igényel különösebb gondozást. Szóval szinte semmiben sem különbözik a valódi prémtől. A műszőrme egy szintetikus szövet, amit elég széles körben alkalmaznak.

A felsőruházatok készítésénél prémes kabátokat és mellényeket varrnak belőlük, de ugyanakkor bélésként is használják azokat. A téli lábbelik gyártásánál szintén nagy szolgálatot tesznek. Sőt, díszíthetnek kesztyűket, táskákat, lakberendezési cikkeket és puha játékokat is velük. A kellemes és puha tapintású műszőrme jól formázható és könnyen alakítható, ami lehetővé teszi, hogy bármilyen összetett tervezésű termék készüljön belőle. Ez az egyedülálló szövet kívülről selyemnek néz ki, de a pamut tulajdonságaival rendelkezik. A damaszt anyag közel ezer éves múltra tekint vissza, aminek során a népszerűsége és az iránta mutatott igény csak növekszik. Ez az egyik legdrágább szövettípus, amit női és férfi ruházat, valamint ágyneműkészítéshez használnak. Ez többek között annak tudható be, hogy 100%-ban pamutszálakat tartalmaz. Időnként viszont az is előfordul, hogy elasztánt adnak hozzá, a belőle készült termékek tartósságának növelése érdekében.

műszőrme
Műszőrme

A damaszt anyag egyedi tulajdonságai között szerepel a jó légáteresztő és a magas nedvszívó képesség, valamint a kiváló hővezetés. Ez a szövet nem gyűrődik, így tökéletesen alkalmas drapéria varráshoz is. Az online áruházunk évek óta sikeresen működő rendszerének köszönhetően, Ön bármikor megrendelheti a kívánt szövetet a legkényelmesebb módon. Hogy megkönnyítsük a vásárlók dolgát és leegyszerűsítsük a beszerzéssel járó folyamatokat, a szakembereink segítenek a damaszt anyag kiválasztásában és megrendelésében.