Ne bízza a véletlenre a Ryanair kabinbőrönd beszerzését!

Ryanair kabinbőrönd

Minden légitársaság a rend és a biztonság érdekében szabályozza a gépre felvihető poggyászok, táskák mennyiségét, méretét, azok összsúlyát. Az utasoknak eleget kell tenni ezeknek a feltételeknek. Például a Wizz Air és Ryanair kabinbőrönd esetében szigorúan szabályozzák és ellenőrzik a méretet.

A Ryanair-nél például a kézipoggyász mérete maximum 55x 40x 20cm lehet és nem haladhatja meg a 10 kg súlyt. A feladott bőrönd esetében már nagyobb méret is megengedett, viszont a 20 kg-ot ebben az esetben sem haladhatja meg. De hol tudunk beszerezni ilyen precíz adatokkal rendelkező darabokat? A marchborond.hu oldalon találunk kifejezetten ilyen kategóriát, Ryanair kabinbőröndöt, ami a kivitelezési megkötések mellett, figyelmet fordít arra is, hogy a külső megjelenése is elfogadható legyen.

A strapabíró bőröndöket igazán nem kell félteni attól, hogy használhatatlanná válnak, mert a minőségük megkérdőjelezhetetlen. Ha gyakran utazunk ezzel a légitársasággal, akkor vegyünk megfelelő Ryanair kabinbőröndöt, hogy az utazásunk gondmentes legyen!