Nyárigumi akció 2018: pénztárcabarát módon is neki lehet esni a nyárnak

Nyárigumi

Még mindig fent van a kocsidon a téli gumi, pedig már beköszöntött a nyár? Akkor éppen itt az ideje a cserének! Ha eddig az árak ijesztettek el a váltástól, ide kattintva többféle nyárigumi akció között is szétnézhetsz. A Gumidirekt weboldalán rengetegféle, kiváló minőségű abroncsot lehet kapni. Jelen pillanatban az Infinity, a Kumho, a Barum, a Falken, a Laufenn és a Debica termékei közül választhatsz. A rajtuk lévő, megerősített mintaelemek javítják az oldalirányú stabilitást. A gépkocsi könnyebben kormányozható lesz.

A vízelvezetés is kiválóan meg van oldva ezen típusoknál, tehát kattints ide, ha vásárolni szeretnél! A mikroárkok hatására nő a vizes úton nyújtott teljesítmény. A nyári gumi esetében nem lesz olyan jelentős az üzemanyag-felhasználás, hiszen ez a típus kevésbé tapad meg az úton. Az autó futása nem lesz annyira hangos és vibráló, a megfelelő abroncsnak köszönhetően. Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet ez az ajánlat, kattints ide! Természetesen azon is el kell majd gondolkodnod, hogy milyen méretben szeretnéd beszerezni a terméket. Az sem mindegy, hogy milyen típusú gépjárműre szeretnél vásárolni. Hamar meg fogod kapni a megrendelt abroncsokat, amennyiben az internetről válogatsz. Kattints ide, ha szeretnéd megnézni a kínálatot! Még időben keríts sort a rendelésre, hiszen a készlet némelyik típus esetében már fogyóban van! A termékek megérkezése után, már csak azon kell elgondolkodnod, hogy melyik szakemberrel rakasd fel az abroncsokat.

A Gumidirekt csapata szívesen siet a segítségedre, tehát kérj tőlük időpontot! Nézd meg a honlapot, ha tudni szeretnéd, hogy mennyit kell fizetned a cseréért! Amennyiben a cégtől vásárolod az abroncsokat, akkor a gumiváltás kedvezményes áron történik. A kiegészítő szolgáltatások sem kerülnek túl sokba. Az állapotfelmérés ingyenes a vállalatnál. Kattints ide és kiderítheted azt is, hogy milyen módon tudsz időpontot kérni. Garantáltan elégedett leszel a szolgáltatással és szívesen térsz majd vissza a legközelebbi alkalommal.