Összehajtható 28-as külső gumi a túrára

28-as külső gumi

Aki szeret minden eshetőségre felkészülni egy hosszú kerékpártúra alkalmával, az a defektkorrigáló szett mellé még egy pár külső gumit is tesz magához. Hogyan lehetséges ez, ha Önnek 29-es kerékpár gumi jár a járgányára? Nem praktikus egy külső kereket is magával vinnie a hátsó csomagtartón, hiszen az nagy helyet foglal és kényelmetlen. Azonban hallott már a hajtogatható külső gumiról? Ez egy alternatív megoldása a külső kerék problémájának megoldására, és kis helyen elfér.

Nagyon praktikus és ésszerű döntés, ha hosszabb túrára indul, ahol nem biztos, hogy mindig város között, bicikliszerelők mellett vezet majd el az útja, így saját magának kell gondoskodnia arról, hogy minden szükséges eszköze meglegyen, ha valami baj történik a kerekével. Minden biciklis táskában kellene lennie egy pár külső és belső 29-es kerékpár gumi szettnek, hogy azonnal tudjanak cselekedni, ha beüt a gond. Ha nem talál ilyet a közeli biciklialkatrész kereskedésekben, akkor menjen fel az internetre, mert ott biztosan talál az egyik szak-webáruházban összehajtható 29-es kerékpár gumi szettet.

Azonban előbb ellenőrizze a kerékpárja méreteit, hogy nehogy 28-as külső gumi kelljen rá, és csak később eszméljen rá erre. A bicikli vásárlásakor kapott papírokon és magán a keréken is rajta van, hogy mekkora gumi illik rá. Rendelés előtt ezt mindenképpen ellenőrizze le, és csak akkor véglegesítse a vásárlást, ha biztos a dolgában. Azt tudnia kell, hogy az összehajtható 28-as külső gumi nem kapható olyan változatos bordázottsággal, mint a normál külsők. Ez természetes, hiszen a piaci kereslet sem akkora rá, hogy ezt megérje értékesíteni.

Ugyanakkor fontos tudnia továbbá, hogy ezek az átlagos kerékszélességre illeszkednek, vagyis egy országúti kerékpár karcsú kerékvázára nem lesznek jók. Mindezt figyelembe véve, megfontoltan és okosan döntsön, amikor gumit vásárol valamelyik internetes webáruházból. Az agardikerekpar.hu remek hely ahhoz, hogy a szükséges 28-as külső gumi meglegyen az indulás pillanatában.