Rendkívül népszerű a fürdőkád 180×80 méretben

Ez egy elég nagyméretű termék, amit megengedhetnek maguknak azok, akiknek nagy fürdőszobájuk van, valamint azok, akik nem tudják elképzelni az életüket kényelmes fürdő nélkül. A fürdőkád 180×80 centiméteres változata a kényelem és a komfort garanciája.

A piacon különböző típusú modellek léteznek ebben a méretben, amelyek megfelelnek a vásárlók preferenciáinak. A téglalap alakú fürdőkád 180×80-as fajtája az egyik legjobb lehetőség, amit a gyártók kínálnak. De ezen az opción kívül, többek között bal- vagy jobboldali aszimmetrikus, kör alakú és ovális termékek is léteznek. Léteznek hidromasszázs funkcióval felszerelt modellek is. A kád kiválasztásakor fontos, hogy a megjelenése és formája mellett arra is figyeljünk, milyen anyagból készült.

A fürdőszoba berendezésének tervezésekor fontos figyelembe, hogy a téglalap alakú fürdőkád 180×80 cm méretben a legtöbb helyiségben elfér. Vannak olyan modellek is, amelyekben a lábaknak szánt rész keskenyebb, ami csökkenti a kád térfogatát. Ez jelentősen hozzájárul az alacsonyabb vízfogyasztáshoz.