Spóroljon az elektromos fűtőpanel segítségével!

Elektromos fűtőpanel
Elektromos fűtőpanel

Lejárt az a korszak, ami azt próbálta elhitetni velünk, hogy csakis a gázzal működő fűtés a megfelelő. Ami az árammal funkcionáló fűtési technológiát illeti, az elektromos fűtőpanel számtalan nézőpontból válhat a hasznunkra. Egyrészt egészséges, ugyanis nem égeti a port.

Formája letisztult, elegáns, tökéletes illik bármelyik belső helyiségbe. Az elektromos fűtőpanel rendelkezik egy háttérvilágított LCD kijelzővel, erről pedig beállíthatjuk a kívánt hőfokot, illetve azt is ellenőrizhetjük rajta, hogy éppen hány fok van a szobában.

Ez az eszköz rendkívül intelligens. Beépített jelenlét-érzékelő áll a tulajdonában, ez pedig annyit jelent, hogy észleli, ha a szoba üres, így csökkentett intenzitással fűt. A szellőztetést is tapasztalja, ekkor pedig készenléti üzemmódba helyezi önmagát és csak akkor folytatja a melegítést, amikor az ablakokat bezártuk.

Előre be tudjuk állítani a heti programot is, az alapján, hogy éppen mikor tartózkodunk otthon, tehát mikor van szükség a melegre. Az elektromos fűtőpanel segítségével rengeteg pénzt spórolhatunk meg.