Tepsi fedővel a tiszta sütőért

Tepsi fedővel
Tepsi fedővel

Bosszantó dolog, amikor kifröccsen a zsiradék a sütőbe, ha valami finomságot készítünk és utána csak nagy nehezen tudjuk kitisztítani. Ennek elkerülésére optimális a tepsi fedővel, ugyanakkor párolásra is kiválóan alkalmas egy ilyen konyhai eszköz.

Természetesen időt, energiát és pénzt is megtakaríthatunk vele, hiszen lefedve sokkal hamarabb készülnek el az ételek és fóliát sem kell pazarolnunk. Elmondhatjuk tehát, hogy környezettudatos módon készíthetjük el az ebédet, vacsorát, ami szerencsére egyre több embernek fontos.

Az edenyshop.hu webáruház kínálatában fellelhető Perfect Home rozsdamentes tepsi fedővel nagyon jó választást jelent. Ez a rendkívül praktikus darab 42x31x5,5 cm külső és 38,5×27,5×5,5 cm belső mérettel rendelkezik.

Tehát egy átlagos családnak szükséges mennyiség remekül elkészíthető benne. Nemcsak méretben, hanem minőségben és árban is kedvező, hiszen csak 4040 Ft. Lepje meg vele a feleségét, rendelje meg neki még ma, mert higgye el, a tepsi fedővel minden háziasszony álma!