Fa festék régi bútorokhoz

Fa festék
Fa festék

Az idő vasfoga mindenen nyomot hagy, ám megvannak hozzá az eszközeink, hogy újjá varázsoljuk a környezetünkben lévő tárgyakat. Nincs is másra szükség, mint egy kis szabadidőre és már kezdődhet is a felületkezelés.

A fabútorokról el kell távolítani a régi lakkozást, festést és ezután egy minőségi fa festék alkalmazásával csodákra lehetünk képesek az új dizájnt illetően. A fából készült kerti bútorok is általában megsínylik az időjárás viszontagságait, viszont egy egyszerű fa festék elég ahhoz, hogy ismét az udvar díszévé váljanak.

Ugyanez a helyzet a léckerítéssel is, ami kimondottan elegánsan mutat a ház körül, viszont, ha elkezd lepattogzani a festék, akkor a nedvesség és a napsugarak idővel teljesen tönkreteszik a fát.

Sokkal jobban járunk, ha a renoválás mellett döntünk, mert gazdaságosabb megoldás, hiszen nem kell új kerítést csináltatnunk, de bútorokat sem kell drágán rendeljünk a régiek helyett. Nem lesz másra szükség, mint egy dörzspapírra, ecsetre és fa festékre, amiből többfélét találhatunk a felujitaswebaruhaz.hu weboldalon.