A JBL GO tiszta hangzást biztosít

A márka nevének hallatán az embereknek általában a minőségi hangzás, az innovatív tervezés és a megbízhatóság jut eszükbe. Pontosan ezeket az értékeket képviseli a JBL GO. Egyszerű és minimalista designnal rendelkezik.

A szögletes, mégis kerekített formatervezés nemcsak esztétikailag tűnik kellemesnek, de praktikusságot is kínál, hiszen elhelyezhető különféle felületeken. A műanyag burkolatának köszönhetően, remekül ellenáll a kopásnak. Bluetooth kapcsolattal rendelkezik, ami lehetővé teszi a zene könnyed streamelését okostelefonokról, tabletekről vagy más hasonló eszközökről.

A JBL GO beépített mikrofonjának hála, képes hívások fogadására is, tehát nemcsak egy egyszerű hangszóró, hanem kiváló kiegészítő a kommunikációhoz is. A mérete ellenére, meglepően erős és tiszta hangokat biztosít.

A mélyek, a közepesek és a magasak egyaránt jól hallhatóak, ami garantálja a zenék és podcastok élvezetes hallgatását. A JBL GO kiváló társ az utazások során, hiszen az akkumulátora 5 órás lejátszást biztosít egyetlen töltéssel.