Grapoila Gourmet vegán majonéz

Az oldalon számos olyan termék szerepel, amelyek az összetevőik miatt különlegesnek számítanak. Prémiumminőségű alapanyagok felhasználásával készül a vegán majonéz, állati eredetű összetevőket nem tartalmaz. Fogyasztása ideális az ételallergiával küzdőknek vagy a vegán életmódot folytatóknak.

Az állati összetevőket nem tartalmazó majonézek önmagukban is érdekességeknek számítanak az élelmiszerek széles kínálatában, viszont a Grapoila ezek közül is kiemelhető, köszönhetően a finom ízének, tápértékének és a környezettudatosságának. Hogy mi rejlik a környezettudatosság mögött?

A Grapoila Gourmet által előállított termékek környezetbarát, zero waste eljárással készülnek, mesterséges adalékoktól mentesen és kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak.

A kifogástalan vegán majonéz több pozitív tulajdonsággal rendelkezik, ezek közül a legfontosabb a magas tápértéke. Hidegen sajtolt olajból és gluténmentes maglisztekből készül, tojás hozzáadása nélkül. Tökéletesen helyettesíti a hagyományos fajtát, így mindenki fogyaszthatja!