Milyen érvek szólnak a kültéri betonfesték mellett?

kültéri betonfesték
Kültéri betonfesték

Egy frissen öntött lábazati vagy homlokzati elem esetében nem gondolnánk feltétlenül, hogy komoly figyelmet kell szentelnünk a védelemre. Tény, hogy maga a cementtel megerősített részt gyakran csak díszítés végett szokták burkolni valamilyen anyaggal. A természet erői rendületlenül dolgoznak és elég lehet csupán néhány év a káros hatások megfigyeléséhez. Pontosan ennek mérséklésére ajánlott a kültéri betonfesték.

Valójában nagyon széles körben alkalmazható ez a speciális készítmény. Csúszásmentesítésre szintén bevethető, de ez esetben fontos, hogy ne érje rendszeresen nedvesség. A kültéri betonfesték továbbá vakvezető, jelölő vonalak kialakítására, műhelyek, járdák bevonására és a már említett szerkezeti részek megóvására, díszítésére egyaránt javasolt.

Egyszerűen lehet vele bánni, nem igényel különösebb odafigyelést a felhordása, csupán a felület előkészítésre adjunk! A száradását követően, a koptató hatásokat jelentősen mérsékli és még az olajos szennyeződésekkel szemben is kitart. Kell több indok, hogy a kültéri betonfesték beszerzésre és alkalmazásra kerüljön?