Újra világháborús formát ölt a Call of Duty sorozat, WW2 néven

Call of Duty WWII

Számos ember tölt időt videojátékozással nap mint nap. Mindenki mást és mást szeret. Azoknak, akik a lövöldözős játékokat résesítik előnyben, nem kell többé várakozniuk, hiszen hamarosan megjelenik a Call of Duty WWII. Ahogyan a neve is elárulja, a játék fejlesztői úgy gondolták, hogy itt az ideje újra visszatérni a második világháború témájához.

Természetesen, nem azért döntöttek így a fejlesztők, mert le szeretnék zárni a sorozatot, ezért úgy gondolták, hogy méltó lenne azzal a témával befejezni, amivel elindult a Call of Duty. Egyáltalán nem. Sokkal inkább azért került elő megint ez a téma, mert annyira gazdag az eseménysorozata, hogy még annak ellenére is van miből meríteni valami újat, hogy már rengetegen és nagyon sokféle módon feldolgozták.

Lehet, hogy sokan unalmasnak találják, hogy megint ez a téma, de arról nem szabad megfeledkezni, hogy az első megjelenéstől 14 év telt el, ami alatt rengeteget fejlődött a technika, ezért a kivitelezés és a grafika is kifinomultabb. E tényezőknek köszönhetően a játékélmény is jóval életszerűbb.

Olyan mintha a játékos ott lenne a fronton, és részt venne a harcokban. Mint a legtöbb újonnan megjelenő videojátékkal a Call of Duty legújabb epizódjával is jár egy kis ajándékcsomag azoknak, akik a Konzolok Szervize webáruházáról vagy üzletéből rendelik azt meg.

Ezúttal a videojáték megrendelőinek jár egy KSZ exkluzív Nazi Zombies fegyverskin, 4 órányi dupla XP multipayerben, és egy tetszőlegesen feloldható fegyver. Bár eddig nem mutattak be túl sok részletet a játékból, de annyit azért már lehet tudni, hogy a története több ország eseményeit is felöleli, és a versenyszerű multiplayer módok mellett, egy különleges co-op zombi mód is helyet kap.

A hírek szerint november 3-ra várható a játék megjelenése, amikor Play Station 4, Xbox One és Pc platformokon már elérhető lesz. A Konzolok Szervize webáruházában már most előrendelhető PS4-re, amiért a hűséges vásárlóknak 195 pontot írnak jóvá a Gamercard kártyájukra, amit természetesen felhasználhatnak a későbbi vásárlások alkalmával.